.

Jul 5, 2016

Waarom het als vrouw wél leuk is om naar James Bond films te kijken

Vorig jaar was ik aanwezig bij de première van de laatste Bond film: Spectre. Wat mij meteen opviel, was dat er bijzonder weinig vrouwen aanwezig waren. Ik zag enkele mannen die zo te zien met moeite hun vrouw hadden meegekregen naar dit spektakel. De dames keken verveeld rond, terwijl er genoeg fraais te zien was, zoals bijvoorbeeld een Aston Martin DB9.
Ik ben van jongs af aan Bond fan en snap niets van bovenstaande vrouwen. Ik hou van de achtervolgingen, vechtscènes en de nieuwste gadgets! Bovendien zijn de Bond films altijd voorzien van een stukje droge humor en een vleugje romantiek.
tumblr_nys9b2s1nv1urux0qo1_400

Ben jij geen Bond fan? Lees verder en dan zou het zo maar kunnen dat ik je terug zie in de bios bij de eerstvolgende Bond film. 

Ik had mijn vriend overgehaald om mee te gaan naar deze Bond première. M’n Dr. Martens verruild voor killer heels en in een beeldschoon jurkje trippelde ik over de rode loper aan de arm van mijn lief, die voor de gelegenheid strak in 't pak was gestoken (tip: grijp elke gelegenheid aan om te shoppen voor een nieuwe outfit).

Onder het mom van het oog wil ook wat, noem ik even het niet te versmaden lijf van Daniel Craig, de charmante uitstraling van Pierce Brosnan en dé schouders om op uit te huilen van Sean Connery (tip: kijk vol bewondering naar James Bond en wellicht gaat je vriend/man wat vaker naar de sportschool).

De Bondgirls dragen de meest luxueuze jurken van Dior tot Prada (oké… wij zullen een soortgelijk Item bij de H&M of ZARA moeten zien te scoren, maar tip: Bondgirls outfits zijn een bron van inspiratie).
Bovendien zijn de locaties waar Mr. Bond terecht komt om te watertanden. Het ene moment bevindt hij zich in het sprookjesachtige Rome en het volgende moment staat hij op het exotische Thaise eiland Koh Phi Phi, lang niet verkeerd om heen te gaan op vakantie! (tip: pak na een Bondfilm een stapel reisgidsen en boek een "Bond bestemming').

En last but not least is James Bond ook nog eens ontzettend romantisch, hij komt nooit met lege handen aan bij een Bondgirl (tip: hint voor je lover die naast je zit).

Twijfel de volgende keer niet en ga gewoon mee met je vriend/man naar een James Bond film, het zal hem echt niet opvallen dat je anderhalf uur meer oog hebt voor Mr. Bond dan voor hem ;)